1 avond in Singapore


Wat een leuke avond hebben wij in Singapore gehad!

 

Ga naar Lau Pa Sat & Sataystreet

Neem de metro naar "downtown" en loop vanuit hier een paar minuutjes naar Lau Pa Sat om deze foodhal te bezoeken.

Veel verschillende eetkraampjes bij elkaar dus voor iedereen wat lekkers om uit te kiezen.

Wanneer je aan de achterzijde de hal verlaat kom je terecht op Boon tat street, deze straat wordt 's avonds omgetoverd tot Sataystreet, waar

je midden tussen de wolkenkrabbers van downtown Singapore de lekkerste saté kunt eten en natuurlijk wel helemaal in Aziatische stijl op kunststof krukjes en met bier!

 

Gardens by the Bay & Garden Rhapsody

Wij hebben er voor gekozen om de Gardens 's avonds te bezoeken, elke avond om 19:45 en 20:45 uur vindt hier namelijk Garden Rhapsoy plaats. De wel bekende Giant Trees van Singapore worden normaal al prachtig verlicht maar tijdens de Rhapsody kun je genieten van een ware lichtshow onder begeleiding van natuurlijk wat mooie muziek. Dit spektakel duurt ongeveer een kwartier en is zeker de moeite waard om te gaan bekijken wanneer je in Singapore bent!

P.S. na afloop kun je vanuit de Gardens over een loopbrug naar het superdeluxe Marina Bay Sands hotel lopen, even snel spieken in dit waanzinnige hotel en daarna weer snel weg, de goedkoopste kamer in dit hotel kost namelijk € 300,- per nacht.

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0